Over mij Kracht van aanraking

Jarenlange werkervaring in de zorg heeft mij het besef bijgebracht wat de kracht is van aanraking. Waar woorden soms tekort schieten kan een aanraking extra vertrouwen en contact bewerkstelligen waardoor er een veilige en vertrouwde sfeer ontstaat tussen cliënt en zorgverlener.

Die fascinatie voor “het voelen” wekte mijn nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor het volgen van een massage opleiding. Bij de Holos Academie in Utrecht voelde ik me direct thuis. Hier heb ik zowel de opleiding tot Holistisch masseur als de opleiding Massage & Intimiteit gevolgd. Ook nu nog blijf ik me vanuit interesse in het vak continu bijscholen door middel van cursussen, massage uitwisselingen en het lezen van vaktijdschriften en literatuur.

Met elkaar verbonden

Mijn visie op het leven is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is, de holistische levensfilosofie. Wij als mens zijn onderdeel van de natuur, daarbinnen dienen wij ons hart (gevoel) te volgen, ons denken (ratio) dient daarin niet leidend te zijn maar ondersteunend aan het pad wat je als persoon wilt volgen.

Mijn missie is om mensen dichter bij hun eigen natuur te brengen. Leven in plaats van geleefd worden en in het verlengde daarvan; wetende hoe je de liefde die je voor jezelf voelt ook over kunt dragen op een ander waardoor de relaties met de mensen om ons heen precies datgene brengen waar wij naar verlangen.

Neem contact op

“Massage is something that you can start learning but you never finish. It goes on and on, and the experience becomes continuously deeper and deeper, and higher and higher. Massage is one of the most subtle arts – and it is not only a question of expertise. It is more a question of love… ” Osho