Percussietherapie Massage met de Fitgun

Percussietherapie is een therapievorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een Percussieapparaat, ook wel Massagegun genoemd. De Massagegun is een soort mechanische hamer die een kloppende en trillende beweging maakt waarmee het weefsel los wordt gemasseerd /geklopt.

De gun wordt gebruikt ter ondersteuning van een massagebehandeling bij klachten die een stevige aanpak vereisen. Doordat de gun een zeer krachtige motor heeft zijn ook de dieper gelegen spieren goed bereikbaar en kunnen ook de meest hardnekkige spierknopen worden aangepakt. De behandeling is niet geheel pijnloos maar wel zeer effectief. Na één behandeling is er vaak al een aanzienlijke pijnvermindering.

Massagepraktijk V.O.E.L. maakt gebruik van de FitGun. De gun heeft 6 verschillende opzetstukjes:

  • Ronde kop voor grote spiergroepen
  • Vorkkop voor nek, ruggenwervel en achillespees
  • Duimvormige kop voor handpalmen en voetzolen
  • Kegelvormige kop voor deep tissue en precieze massages
  • Platte kop voor buikspieren
  • T-vormige kop geschikt voor het hele lichaam

De Gun is ontworpen door een team van artsen, sportmasseurs en fysiotherapeuten die continu bezig zijn met de optimalisering van het product. Het ontwerp en de werking zijn dan ook gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen. De gunstige effecten van de FitGun zijn tevens wetenschappelijk aangetoond.

De FitGun is een geliefd product bij sporters die hun spierherstel willen bevorderen en hun prestaties willen verbeteren.


FitGun, exclusieve korting op de aanschafprijs via Massagepraktijk V.O.E.L.

Bent u razend enthousiast over de FitGun en wilt u ook thuis aan uw spierherstel werken?
Via onderstaand link krijg u 10% korting op de aanschafprijs!

FitGun bestellen met korting

Gebruik de couponcode: 10%kortingloes