Zwangerschapsmassage Ontspanmomentje voor u en uw baby

Bij een zwangerschapsmassage kunt u zich even heerlijk ontspannen samen met uw baby’tje in uw buik. Afhankelijk van uw vraag of wens kunnen we zowel technieken uit de holistische- als de klassieke massage gebruiken.

Toepassingen

De zwangerschapsmassage kan worden gegeven vanaf het tweede trimester (na drie maanden). De massage kan dienen als een ontspanmomentje maar ook voor de behandeling van spierspanningsklachten.

Behandelwijze

De massage wordt met veel rust en aandacht gegeven. In de tafel zit een speciale uitsparing voor de buik en de borsten. Hierdoor kan zowel de voor- als de achterzijde van het lichaam gemasseerd worden. Tijdens de massage wordt er een op maat gemaakte massageolie gebruikt,  hierover kunt u meer lezen op de pagina Aromatherapie.

Bij een zwangerschapsmassage op locatie kunt u kiezen voor een massage op de massagetafel of de massagestoel. De tafelmassage wordt in zijligging gegeven. De stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel met een kantelbare borststeun, uw buik heeft daardoor voldoende ruimte.

Hygiëne en voorzorg:

  • Zorg dat u voorafgaand aan de massage gedoucht hebt.
  • Neem een groot badlaken mee voor op de massagetafel.
  • Draag bij voorkeur een string of een gewone slip.
  • Zorg dat het geluid van uw telefoon uit staat zodat u niet gestoord kunt worden.
  • Twijfelt u of u wel gemasseerd mag worden wegens specifieke lichamelijke of geestelijke klachten? Raadpleeg dan uw behandeld arts.

Neem contact op