Massagepraktijk V.O.E.L.
logo
Homepage
Uw masseuse
Visie en missie
Thuis of aan huis
Massagekeuze
Cuppingtherapie
Snoezelmassage
Massagecursus
Bedrijfsmassages
Evenementen
Te koop bij V.O.E.L.
Aromatherapie
Tarieven
Gastenboek
Contactpagina
Nieuwsbrieven
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
 Uw massagekeuze, tafel- en stoelmassages 

Bij V.O.E.L. kunt u kiezen voor een algehele lichaamsmassage of een massage van een deel van het lichaam zoals de rug, de nek en de schouders. Bij een algehele lichaamsmassage is de massageduur minimaal 90 minuten. De stoelmassage is een kortere massage van maximaal 60 minuten. Raadpleeg voorafgaand aan de massage de pagina: massage & gezondheid.

Tafelmassages

Klassieke massage extra
De klassieke massage is een zeer stevige massage met knedingen, strijkingen en fricties. Hiervoor worden niet alleen de handen, maar ook de onderarmen en ellebogen gebruikt. Daarnaast kunnen er aanvullende behandeltechnieken worden toegepast zoals cuppingtherapie, ook kan de huid worden ingesmeerdmet  F.I.T. sportbalsem. Door deze extra zaken kunnen vastzittende spieren en weefsels effectiever worden aangepakt. 

Holistische massage

Haptische- energetische massage
De haptische massage komt voort uit de haptonomie. Dit is een zachte massage met extra aandacht voor uw gevoelsbeleving. Hierdoor leert u meer in contact te komen met uzelf en meer bewust te zijn van uw lichaam, waardoor u zelf meer invloed op uw gezondheid heeft.
 

Stoelmassages

De stoelmassage is speciaal ontwikkelt voor de behandeling van RSI (KANS) gerelateerde klachten. Door de ergonomische houding op de stoel heeft uw lichaam voldoende steun gedurende de behandeling. De massage kan zowel over de kleding als op de huid worden gegeven.
 

Zwangerschapsmassage

Bij een zwangerschapsmassage kunt u even heerlijk ontspannen samen met uw babytje in uw buik. Naast een stukje ontspanning is er ook aandacht voor eventuele spierklachten vanwege uw zwangerschap. De massagetafel in mijn praktijkruimte is voorzien van een speciale uitsparing voor uw buik en uw borsten waardoor u ontspannen kunt liggen. Op locatie kunt u kiezen voor een zwangerschapsmassage op de massagestoel met kantelbare borst/buik steun.

Top
Copyright © 2017 Massagepraktijk V.O.E.L.  | info@voel-massage.nl