Massagepraktijk V.O.E.L.
logo
Homepage
Uw masseuse
Visie en missie
Thuis of aan huis
Massagekeuze
Cuppingtherapie
Snoezelmassage
Massagecursus
Bedrijfsmassages
Evenementen
Te koop bij V.O.E.L.
Aromatherapie
Tarieven
Gastenboek
Contactpagina
Nieuwsbrieven
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
 Aromatherapie 

 

In de aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën, ook wel etherische oliën genoemd. De essentiële oliën zijn afkomstig van planten, het zijn geurstoffen die onder invloed van de zon worden gevormd. Door verschillende methodes worden de oliën uit de plant gewonnen o.a. door distillatie, koude persing en extractie.

Deze geurende oliën bevatten de zogenaamde Chi, de levenskracht van de plant. Deze Chi energie kan een positieve werking hebben op onze gezondheid en welzijn. De geuren worden dus niet alleen toegepast vanwege de geur, maar worden ook ingezet vanwege de kalmerende of juist stimulerende werking, of soms ook vanwege desinfecterende eigenschappen.

Uw masseuse voegt essentiële oliën toe aan de massageolie en maakt gebruik van een aromaverdamper om essentiële oliën door de massageruimte te verspreiden, bij een massage aan huis wordt een airspray gebruikt. De keuze van geuren is afhankelijk van het soort massage, de voorkeur van de klant en het seizoen.

De producten worden ingekocht bij Chi Natural Life. Zij zijn sinds 1979 gespecialiseerd in aromatherapie en maken alleen gebruik van 100% zuivere etherische oliën. V.O.E.L. verkoopt de producten van Chi Natural Life ook aan consumenten, zodat u niet alleen tijdens uw massage maar ook thuis kunt genieten van de heerlijke natuurlijke geuren van bloemen en planten. Zie hiervoor de pagina; Te koop bij V.O.E.L.

Top
Copyright © 2017 Massagepraktijk V.O.E.L.  | info@voel-massage.nl