Massagepraktijk V.O.E.L.
logo
Homepage
Uw masseuse
Visie en missie
Thuis of aan huis
Massagekeuze
Cuppingtherapie
Snoezelmassage
Massagecursus
Bedrijfsmassages
Evenementen
Te koop bij V.O.E.L.
Aromatherapie
Tarieven
Gastenboek
Contactpagina
Nieuwsbrieven
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
 Te koop bij V.O.E.L.

Onderstaand treft u de producten die te koop zijn in de praktijkruimte van Massagepraktijk V.O.E.L. Wilt u er meer over weten dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen.

 

Chi Aromalogica Dreams 2.0 €79,95 

De aromalogica Dreams zuivert en bevochtigt de lucht met jouw favoriete etherische olie. Deze aromaverdamper is vernieuwd: zo kun je een intense of juist zachte verdamping regelen, kiezen voor een intervalfunctie of een sfeerlicht. 

De dreams is gemaakt van lichtdoorlaten melkglas en voorzien van instelbare kleuren licht. Voor meer informatie checkt u de site: https://www.chi.nl/aromalogica-dreams-diffuser

 

 

 

F.I.T. sportbalsem €12,50

F.I.T. zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de spieren. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen kunnen de spieren beter bereiken waardoor het herstel van de spieren wordt bevorderd. Via deze link treft u meer info over het product: http://www.fitsportbalsem.com/product-informatie

 

 

Aroma carkit + gratis Davos kuurolie €19,95

Voor een subtiele begeuring en gezonde lucht in de auto.

Een flesje 10 ml Chi etherische olie of mix olie kan in de verdamper geschroefd worden en de Aroma Carkit kan aan het ventilatierooster van uw auto geklikt worden. Door de ventilatie wordt de olie verdampt via de luchtstroom en op een subtiele manier in de auto verspreid zonder dat de gekozen geur gaat overheersen en daardoor irriteren. Aanraders voor het gebruik zijn Davos Kuurolie en Well Chi olie. Nu met gratis Davos kuurolie t.w.v. €7,95,-

 

 

Chi Happiness Air spray €9,95

Hier wordt je helemaal happy van, zeker als je van vanille en mandarijn houdt

Happiness air spray met o.a. vanille en sinaasappel zorgt gegarandeerd voor een vrolijke en energieke sfeer in elke ruimte. Eén maal hoog sprayen in 
een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht.

 

Well Chi Air spray €8,95

Snelle en effectieve geurbestrijder in alle moeilijke situaties.

Een heerlijke spray voor gebruik op de wc (aanrader!) o.a. met grove den en akkermunt. 

 

 

Davos Air spray €8,50

Snelle luchtverbeteraar, zuivere lucht, meer adem. 

Een heerlijke spray als een ruimte snel en gemakkelijk van een frisse geur moet worden voorzien. Een spraytje of 2 voor het slapen gaan helpt u vrijer te ademen door de neus. Geur doet je denken aan de sauna, o.a. met eucalyptus.

 

Chi Citrusmix Air spray €8,95

Alle citroenoliën in combinatie die snel energie en concentratie geven.

Citrusfrisheid in een spraytje! Voor nog sneller genieten van een heerlijke citrusgeur in uw kamer. Zo brengt u als het ware de zon en zonnigheid in huis. Het kan bijna niet makkelijker gemaakt worden dan een paar keer sprayen in uw kamer. 

 

Chi Flowers Air spray €9,95

Alle bloemetjes van de wei in huis 

Flowers air spray, voorheen Bloemenweide, is licht en fris. Door de aanwezigheid van citrusoliën en petitgrain brengt deze olie zon en vrolijkheid in uw kamer. 'Flowers' is subtiel en zorgt voor een prettige sfeer tijdens vergaderingen en andere omstandigheden waar veel mensen bij elkaar komen.

 

Chi Back to Earth Air spray €8,95

Brengt je terug op aarde, voeten op de grond.

Back to earth spray brengt je weer terug op aarde en naar je eigen natuurlijke evenwicht. Deze heerlijke mix van patchouli, lavendel en ylang ylang zorgt voor een prettige sfeer in elke ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht.

 

Chi Purify Air spray €9,95

Verfrissend, verhelderend en zuiverend voor de geest én iedere ruimte!

Purify Airspray is verfrissend, verhelderend en zuiverend voor de geest én iedere ruimte. Met o.a. Grove Den, Rozemarijn, Wierook en Salie. 
Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht.

 

Chi Skinspray Pure Rose Water, Eko €9,95

Rozen geven een gevoel van warmte en doen de huid opleven en versterken.

Chi Pure Rose Water en Pure Lavender Water zijn heerlijke, pure bloemenwaters en werken zuiverend, verzachtend en vochtregulerend. Ze zijn geschikt voor de verzorging van alle huidtypen en zelfs van baby’s. Spray deze heerlijke bloemenwaters direct op het gezicht of overal op de huid voor verkoeling, verzorging en verfrissing. Ook ideaal voor op reis, onderweg, in hotelkamer of gewoon thuis verfrissen ze de lucht: met een spraytje wordt de lucht lekker fris en breng je ook vocht in de ruimte.

 

Chi Skinspray Pure Lavender Water, Eko €7,95

Lavendelwater zuivert en reinigt de huid en bevordert het huidherstel. 

Wel eens door een lavendelveld in de Provence gelopen? De geur van bloeiende lavendel, zon en de geur van gedroogde kruiden komen daar bij elkaar. Overweldigend! En deze ervaring en geur komen tot uiting in het lavendelwater. 

 

 

 

Lavendelzakjes klein €1,50 (7x10cm)


Kleine lavendelzakjes in de kleuren zachtroze, lichtblauw, goud of offwhite.
Leuk voor op de wc, babykamer, in de kledingkast of ter decoratie in de woonkamer.
 

 

 

 

Lavendelzakjes groot €2,50 (9x12cm)

Iets grotere lavendelzakjes, verkrijgbaar in de kleuren offwhite en goud.

 

 

 

Shiatsu stok €9,95

Deze stok, gemaakt van Lianenhout is bedoeld ter verlichting van pijnlijke spieren. Je creert als het ware een hefboom, je houdt de stok vast en met het uiteinde geef je druk op de spieren. 

Top
Copyright © 2017 Massagepraktijk V.O.E.L.  | info@voel-massage.nl