Massagepraktijk V.O.E.L.
logo
Homepage
Uw masseuse
Visie en missie
Thuis of aan huis
Massagekeuze
Cuppingtherapie
Snoezelmassage
Massagecursus
Bedrijfsmassages
Evenementen
Te koop bij V.O.E.L.
Aromatherapie
Tarieven
Gastenboek
Contactpagina
Nieuwsbrieven
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
 Massagemogelijkheden, hygiëne en voorzorg


Praktijk aan huis


Massagepraktijk V.O.E.L. is een holistische massagepraktijk voor particulieren en bedrijven. De praktijkruimte is gevestigd aan huis in het sfeervolle dorpje Made nabij Breda. 

De praktijkruimte is voorzien van een in hoogte verstelbare massagetafel met een zeer comfortabel ligcomfort. Speciaal voor vrouwen is de tafel voorzien van uitneembare borstuitsparingen en een buikuitsparing voor een zwangerschapsmassage.

U kunt terecht voor een ontspannende massage of een klachtgerichte behandeling waarbij er aandacht is voor bewustwording van lichaam en geest. Meer informatie over de verschillende massages vindt u op de pagina; massagekeuze

Let op! De massagepraktijk is niet rolstoeltoegankelijk, echter kan ik wel samen met u de mogelijkheden bespreken zodat u toch gemasseerd kunt worden.

 

Massage aan huis 

Wilt u liever niet de deur uit voor een massage dan kunt u ook een afspraak maken voor een massage aan huis. De masseuse neemt hiervoor alle benodigdheden mee; een comfortabele inklapbare massagetafel of de massagestoel, badhanddoeken, massageolie, verschillende roomspray geuren waaruit u kunt kiezen en heerlijke ontspannende muziek. 

Let op! Zorg dat de ruimte aangenaam warm is tijdens de massage (minimaal 21,5 graden) en dat het schoon, geventileerd en rookvrij is. Zorg ook dat de ruimte groot genoeg is om de massagetafel weg te kunnen zetten en dat de masseuse om de tafel heen kan lopen om de massage te geven.


Hygiëne en voorzorg

  • Het is prettig als u voorafgaand aan de massage gedoucht bent. 
  • Draag bij voorkeur een string (dames) of een gewone slip (heren) tijdens de massage.
  • Zorg dat u voorafgaand aan de behandelingen voldoende gegeten en gedronken hebt. 
  • Zorg dat het geluid van uw telefoon uit staat.
  • Drink na de massage voldoende water om de afvalstoffen af te voeren.
  • Bij sommige klachten mag u niet gemasseerd worden of dient de massage aangepast te worden aan uw lichamelijke conditie. Lees hiervoor de pagina: massage en gezondheid
  • Bij voorkeur graag een handdoek meenemen naar uw afspraak. 

 

 

 

 

 

 


 

Top
Copyright © 2017 Massagepraktijk V.O.E.L.  | info@voel-massage.nl