Massagepraktijk V.O.E.L.
logo
Homepage
Uw masseuse
Visie en missie
Thuis of aan huis
Massagekeuze
Cuppingtherapie
Snoezelmassage
Massagecursus
Bedrijfsmassages
Evenementen
Te koop bij V.O.E.L.
Aromatherapie
Tarieven
Gastenboek
Contactpagina
Nieuwsbrieven
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Wie is uw masseuse?

Zelf vind ik het altijd prettig als ik weet door wie ik gemasseerd ga worden. Dit geeft een veiliger en vertrouwder gevoel, een masseur of masseuse komt immers wel in je comfortzone! Het is daarom ook een bewuste keuze om eigen foto's op mijn website te plaatsen en een stukje op deze site aan mijzelf te weiden.

Loes Stoop
Mensen omschrijven mij als een leergierige hardwerkende meid. Naast het masseren heb ik een grote interesse in de natuur, in mijn vrije tijd ben ik dan ook veel buiten om lekker te wandelen of te tuinieren. Naast mijn werk doe ik ook nog vrijwilligerswerk en ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met vrienden en mijn directe familie. Tijdens het masseren geniet ik ook heel erg van het persoonlijke contact met klanten! 

Loes Stoop

Gehandicaptenzorg
Na het afronden van mijn SPW-opleiding ben ik bij een instelling gaan werken voor mensen met een verstandelijke beperking. Jarenlange ervaring op verschillende woongroepen heeft mij het besef bijgebracht wat de kracht is van aanraking. Waar woorden soms tekort schieten kan aanraking extra vertrouwen en contact bewerkstelligen waardoor de ander meer open staat voor contact en het aanvaarden van hulp.

Terug in de schoolbanken:
Op een medewerkersdag kwam ik in contact met een stoelmasseur. Zij had een opleiding gevolgd op de Holos Academie in Utrecht. Tijdens het bezoeken van de open dag wist ik dat ik had gevonden wat ik zocht. Massage!

Oprichting massagepraktijk:
Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn eigen massagepraktijk voor behandelingen bij mensen aan huis. Kort daarna kwamen daar ook de stoelmassages bij waardoor ik niet alleen particulieren maar ook bedrijven van dienst kan zijn. Door middel van bijscholingen en zelfstudie blijf ik daarnaast voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en blijf ik mijn aanbod verrijken.

Ieder mens heeft een aangeboren behoefte aan aanraking. Het is een cadeautje dat ik u in deze behoefte mag voorzien!

Top
Copyright © 2017 Massagepraktijk V.O.E.L.  | info@voel-massage.nl